Szolgálatások

Munkaügy

 

Az elvárásoknak megfelelően gondoskodunk az új belépők részére a munkavégzéshez szükséges infrastruktúra kialakításáról, munkaeszközök biztosításáról, segítjük az integrációt, nyilvántartjuk a gyest, szabadságot, betegszabadságot és egyéb határidőhöz köthető kötelezettségeket. Előkészítjük a bérszámfejtést, vezetjük a munkaidőnyilvántartást, gondoskodunk a prémiumok, túlórák, kiküldetések, utazások, és egyéb elszámolnivalók egyeztetéséről és jogszabály szerinti dokumentálásáról, valamint elszámolásáról. Jelentések készítünk igény szerint és gondoskodunk a béren kívüli juttatásokról (cafeteria).

HR tanácsadás

 

Csapatunk évek óta sikeresen oldja meg az első lépéstől az utolsó lépésig a humán erőforrás jellegű tevékenységeket. A folyamatosan változó piaci igények, pályázatok és konzorciumi tevékenységek miatt cégünk gyakorlatilag folyamatos toborzásban van, amelyet teljeskörűen végez a hirdetés feladásától kezdve, a telefonos, vagy éppen személyes interjúztatáson át, a próbamunka szervezéséig.

Csapatunk tevékenysége végigkíséri a nálunk dolgozó kolléga teljes életútját: a felvételtől és betanulás koordinálásától kezdve, a karriermenedzsmenten keresztül a képzések és programok szervezéséig.

Pénzügy

 

A közelmúltban került bevezetésre a cégcsoportban a Unit4 team gondozásában lévő CODA vállalatirányítási rendszer. Ez adja az alapját a pénzügyi modulunknak (CODA Financial, eFramework) és teszi lehetővé, hogy egy modern felhő alapú rendszerben dolgozzunk, amely minden tekintetben megfelel a 21. századi elvárásoknak.
Ennek keretében biztosítjuk a pénzügyi tevékenységet a törvényi előírásoknak megfelelően a cégcsoport tagjainak, amely tágabb értelembe véve ezen tevékenységen felül a számviteli és kontrolling tevékenység ellátását is jelenti. Pénzügyünk végzi továbbá a cégcsoportnál működő szigorú igazgatótanácsi rendszernek, illetve  IT ülésekre a pénzügyi jelentések összeállítását és képviseletét.

Személyzeti ügyek

 

Előkészítjük, létrehozzuk és napra készen tartjuk kollégáink munkaszerződését a kapcsolódó személyzeti előírások betartásával. Megszervezzük az orvosi alkalmassági vizsgálatokat, személyzeti irattárat, munkavállalói adatbázist üzemeltetünk, illetve igény szerint statisztikákat készítünk. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a jogszabályi változásokat, napi kapcsolatot tartunk több munkamunkajogásszal és határidő-figyelést végzünk. 

IT- számítástechnikai szolgáltatások

 

Az IT bár kevésbé nyilvánvalóan, de végigkíséri a munkatársainkat a belépés pillanatától kezdve a szükséges munkaeszköz (számítógép) személyre szabásán keresztül a különböző hálózati és telekommunikációs eszközök beállításán keresztül a mindennapokban.

 

Üzemeltetejük, karbantartjuk a cégcsoport méretéhez szabott szervereket és hálózatot. Elvégezzük az ehhez kapcsolódó összes munkát, biztonsági előírást, valamint automatizált hardver- és szoftvernyilvántartással és rendszernaplózó és monitorozó eszközökkel dolgozunk.

Egyéb

 

A GraphiSoft Parkban több helyhezkötött szolgáltatást is végzünk, amelynek a központosítása és összevonása logikus volt a cégcsoport zárt közösségében.
​​A Holdingban lévő cégeknek összevont recepciója van, a hívások és látogatók egyaránt egy helyre futnak be, amelyhez mi biztosítjuk a kollégát, illetve igény szerint a titkársági szolgáltatást. Az épületnek, azon belül a laboroknak, irodáknak, közös helyiségeknek folyamatosan gondoskodni kell az üzemszerű működéséről...