Történetünk

A ComGenex Zrt.* 2006-os értékesítését követően a régi tulajdonosi közösség a Darholding Kft. és ComInnex Zrt. megalapításával folytatta hazai tevékenységét. A sikertörténet a H-Cube hidrogén fejlesztésére is alkalmas laborkészülék piacra dobásával folytatódott az akkor még Thales Kft., majd ThalesNano Zt.-ben. Amíg a Darholding Kft. a cégek finanszírozási hátterét biztosította a ComInnex Zrt. a hatékony backoffice tevékenységet építette ki. Egy cégcsoport formálódott, épült az évek során; ComGrid Kft., Aromax Zrt., Comergen Zrt. majd NanGenex ZRt., a teljesség igénye nélkül.

 

Az AMRI 2012-es kivonulása a magyar piacról érzékenyen érintette a korábbi tulajdonosi közösséget, akik felelősséget éreztek mind az emberi és üzleti vonatkozásában a korábban sok évig nevelt gyermek iránt. A molekulakönyvtárak szintézisével és értékesítésével foglalkozó cég tudásbázisát alkotó „core team” összefogása után, sikerült meggyőzni a korábbi nagyobb külföldi vásárlókat az üzlet zavartalan folytatásáról. Az akkori csapatot a ComInnex Zrt. kebelezte be, amely később, hogy letisztult profillal folytathassa munkáját ketté vált ComInnex és ComCix Zrt-vé. A ComCix Zrt. vitte tovább a backoffice tevékenységet. Azonban a gazdasági környezet folyamatos változásaihoz a Holding is amőbaszerűen próbált alkalmazkodni. A ComCix Zrt. backoffice tevékenysége időközben kiforrta magát és a cégen belül egy új innovációval foglalkozó részleg kezdett életre kelni, amely a piaci igényekre keresve a válaszokat elkezdett folyamatosan új tudományos innovációkkal, kutatásokkal, ötletek megvalósításával foglalkozni. 2014 őszén a cég vezetősége úgy döntött, hogy ismét itt az ideje, hogy profiltisztításon essen át a cég, ezért a backoffice tevékenységet egy teljesen új cégre bízták: megalapították a DHG Service Center-t. Ezt követően 2015 nyarán ComCix Zrt. Innostudio-ra módosította nevét.

 

Jelenleg a cégcsoport Budapesten, a Graphisoft Park területén található. A „DB” épületben vannak a ComInnex Zrt., ThalesNano Zrt., Innostudio Zrt. labor- és gyártóhelyiségei, illetve ehhez kapcsolódik közvetlenül, egy külön erre készített híddal a mintegy 600 m2-es irodarész, amely otthont ad az irodák, vezetői irodák, reprezentatív helyiségek többségnek. Az irodarész ad otthont a Darholding Kft.-nek és DHG Service Centernek, illetve további két korábban nem említett tagnak is (Flow Chemsitry Society, Agrothetis).

...és, hogy ne felejtsük, el, hogy ez a történet rólunk szól, röviden összefoglalva...

 

A DHG Service Center alaptevékenysége, hogy biztosítsa a megbízói részére a mai világban legfontosabb és alapvető cégszerű működéshez szükséges strukturális tevékenységeket. Tevékenységünk kiterjed a számítástechnikai hálózat kiépítésétől és üzemeltetéstől kezdve, a számlázáson keresztül a könyvelésig és humán erőforrás menedzsmentig. A cégcsoport részére recepciót üzemeltetünk, ellátjuk az épületüzemeltetést, valamint rendelkezünk logisztikai, szabadalmi ügyintézői kapacitással is.

 

DHG Service Center Kft. törekszik a legmagasabb szintű szolgáltatási technikák és szakmai megoldások nyújtására, magas színvonalú technikai támogatások alkalmazásával.

 

*link1, link2, link3, link4