A csapat

Dr. Darvas Ferenc - Alapító, Elnök

 

Vegyészmérnök, rendszerszervező mérnök, a biológiai tudományok kandidátusa, a Floridai Nemzetközi Egyetem (FIU) docense. Tudományterülete a műszeres analitika, ezen belül az elválasztás-technikai tudományok, a kombinatorikus kémia és mikrofluidika, mely területeknek nemzetközileg is elismert, vezető személyisége.

 

Nevéhez az első iparszerűen alkalmazott folyadékfázisú kombinatorikus kémiai szintézis módszer (CMT) kidolgozása, valamint az első laboratóriumi méretű áramlásos hidrogénező reaktor, a H-Cube® kifejlesztése fűződik. Részt vett a NanoActive technológia (áramlásos kémiai nanotechnológia) megalkotásában, a gyógyszer-hatóanyagok sokkal hatékonyabb fiziko-kémiai-biológiai tulajdonságú nanorészecskékké történő alakítására. Két gyógyszerkutatással foglalkozó nemzetközi társaság kezdeményezője, alapítója és tisztségviselője az USA-ban, kezdeményezője és 28 évig társszerkesztője a hatóanyag-tervezés első nemzetközi lapjának Németországban, az Amerikai Kémiai Társaság Magyar Szekciójának elnöke (2006-2009), a magyar és nemzetközi áramlásos kémiai tudományos társaságok alapítója, elnöke (2010-).

Munkásságát több mint 140 tudományos publikáció, könyvfejezet és könyv, 300-nál is több hazai és nemzetközi konferencián tartott előadás jellemzi. Életútját számos díj, köztük a Magyar Köztársasági Érdemrend Tiszti Keresztje (Polgári Tagozat 2010), a Magyar Szabadalmi Hivatal Millenniumi Díja (2009, ThalesNano) az Ipari Innovációs Díj (2006, ThalesNano), az R&D 100-as “Műszaki Oszkár” díj (Chicago, 2005, ThalesNano), az Innovációs Nagydíj (2001, ComGenex), valamint a New York-i Magyar Kereskedelmi Kamara Kiváló Vállalkozói díja (1995)  fémjelzi.

 

D. Benedek - Ügyvezető

 

Benedek 2005-2006-ban kapcsolódott be aktívan a cégcsoport életébe. Részt vett a ComGenex Zrt. due diligence lebonyolításában és a cég értékesítésében. Ezt követően senior managerként széles spektrumban vett részt a cégcsoport egyes tagjainak támogatásában és üzemeltetésében. Pályázati és IP ügyektől kezdve, a Management cégtitkári tevékenységén keresztül az épületüzemeltetéssel és beszerzéssel, valamint logisztikával foglalkozott. Tanulmányai során Nemzetközi Kapcsolatok Szakreferense diplomát szerzett, amelyet az elmúlt években elsősorban a ThalesNano Zrt. beszerzési és logisztikai vezetőjeként kamatozatott. 2014 óta a DHG SC egyik tulajdonosa és ügyvezető igazgatója.

 

B. Barbara - HR Generalista

 

Barbara sok éves "multis" szakmai tapasztalattal és kitűnő emberismerettel csatlakozott hozzánk a banki szférából a tavalyi évben. Rövid idő alatt bizonyította rátermettségét és munkatűrő képességét! Eredményorientált és rendkívűl pörgős, érdeklődése szerteágazó, szabadidejében önkéntes munkát végez hátrányos helyzetű gyerekekkel.

 

​HR koordinátor - A. Albin

 

Albin korábban egy nagyobb multinál megszerzett munkaügyi előadói tapasztalatait kamatoztatja nálunk és már multifunkcionális szerepet tölt be a mindennapi HR tevékenységben. A precíz munkaügyi és munkajogi ismeretek segítenek cégcsoportunkat a helyes irányban tartani. Albin finomhangolja a bérszámfejtésünket, de remekül teljesít a pályázatok adminisztrációjában is, mindeközben megállja helyét, ha kérdés merül fel az MT -t illetően is. 

 

​​KSZ Gábor - IT Specialista, Rendszergazda

 

Gábor több mint 16 éve dolgozik a cégcsoport informatikai rendszereinek üzemeltetésén. Igazi csapatjátékos, akinek változatos felhasználói igényeket kell, "gyorsreagálással" kielégítenie nap mint nap holding szinten.  Automatizált hardver és szoftvernyilvántartás, rendszernaplózó és monitorozó eszközök segítik munkáját. Gábor változatos eszköztárral rendelkezik; távoli elérésen keresztül szinte minden problémát tud orvosolni, ő felel a géppark, a hálózat és biztonsági eszközök szakszerű üzemeltetéséért és nála futnak össze a szálak a mobil és vezetékes telefonállomány kérdéseit illetően. Tevékenységét a háttérben folyamatosan végzi, munkaereje nélkülözhetetlen alapját jelenti cégcsoportunknak.

 

B. Renáta - Pénzügyi munkatárs

 

Reni sikerének titka, az, hogy bármikor lehet számítani a munkájára. Nagy teherbírással, nyitottsággal, precizitással, rugalmassággal és  magabiztosan látja el munkáját. Nagyon őszinte és nyitott az új dolgokra, leginkább érezhető az érdeklődése a számviteli terület irányában, ezért folyamatosan képezi magát. Munkája iránt alázatos és érdeklődő.

H. Luca M. Viktória pénzügyi asszisztensek

Mind Luca és Viki munkája elenegedhetetlen része pénzügyi osztályunknak, ahol jelentős adminisztratív terhek hárulnak az amúgy is többnyire túlterhelt teamre. ​Munkájuk kellő határozottságot és rátermettség igényel az egyre növekvő Holdingban. Kíváló munkatársak!

B.Zoltán - pályázati szakreferens

Zoli komoly ismeretekkel rendelkezik a megrendelői oldal pályázati koordinációs munkájáról. Tevékenységét elhivatottan és precízitással végzi. Pontosan tudja, hogy az adott szakminisztériumban hogyan születnek a döntések és mi a titka a sikeres pályázati menedzselésnek.

P. Miklós - Recepciós munkatárs

 

Alkalmazkodókészség, határozottság, villámgyors reagálás, a vezetők nagy mosollyal történő kiszolgálása! Kell ennél több? Miki jogi pályára készül és ehhez mérten kiemelkedő türelmmel és hidegvérrel kezeli a folyamatos pörgést!

 

D. Ferenc - Tulajdonos

 

Ferenc 2013 decemberétől 2015 júliusáig erősítette a Holding csapatát. A DHG SC-nél tulajdonosként és a pénzügyi csapat vezetőjeként segítette munkánkat. Deák Ferenc még a 80-as években szerzett diplomát a budapesti PSZF-en, majd ösztöndíjasként tanult Kölnben, Barcelonában és később Yokohamában. MBA-t szerzett Edinburgh-ban és Párizsban. Ferenc 1986-tól a Videoton pénzügyi osztályán dolgozott, majd 1993-2009 között a Henkel Magyarország pénzügyi igazgatója volt. Ezt követően Corporate Igazgató a düsseldorfi bázisban, majd később 2013-ig a Henkel oroszországi részlegének (Moszkva)  pénzügyi igazgatója volt.

 

P. Gergely - Pénzügyi Vezető, Vezető Kontroller, tulajdonos

 

Gergő 1996-ban szerzett külgazdasági és pénzügyi szakirányú diplomát a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen. Ezt követően termékmenedzserként dolgozott, majd a 2000-es évek elején stratégiai igazgató, illetve 2010-ig gazdasági igazgató a Számalk disztribúciós részlegén. A Holdinghoz 2011 szeptemberében csatlakozott jóval a DHG SC alapítása előtt és éveken keresztül ellátta a hálózati pénzügyi vezetői tevékenységét. Gergő cégünk egyik alapköve, aki a Holding üzleti kontrolling tevékenységét látja el, biztosítva a vezetői információs rendszer hatékony működését, amely magában foglalja a tervezési, elemzési és adatszolgáltatási feladatok biztosítását az időbeni megalapozott döntéshozás érdekében.